DOMAINET E PERSONALIZUARA

Regjistrohu .fotografia, .travel, .blog, .online domain sot!

Çfarë është një domain i personalizuar?

Çfarë është një domain i personalizuar?

Të kesh një emër të personalizuar domainin është e lezetshme. Nëse je fotograf dhe ke një
emër domaini si jondoe.photography, duket vërtet shumë mirë. Të gjithë nëpër botë do të të
gjejnë shumë lehtë dhe është kartëvizita më e mirë që mund të japësh. Të jep diçka për tu
dalluar, dhe marka jotë është e fortë.

SHËRBIMI DNS

SHËRBIMI DNS

Ju mund ta menaxhoni domenin tuaj lehtësisht me shërbimin tonë DNS.

FILLIM I MENJËHERSHËM

FILLIM I MENJËHERSHËM

Proçedura jonë e regjistrimit të domainit është e thjeshtë dhe e shpejtë, pa dokumenta të
shumta apo ngarkesë.

MBËSHTETJE HEROIKE

MBËSHTETJE HEROIKE

Mbështetja teknike është e disponueshme për të të ndihmuar në çdo hap e për t’ju përgjigjur të
gjitha pyetjeve lidhur me regjistrimin e domainit.

Çertifikatat SSL

Çertifikatat SSL

Mbrojtje maksimale e të dhënave në faqen tënde të uebit. Të pasurit e një çertifikate SSL është
gjithmonë e më shumë një nevojë.

1 vit (€) 2 years (€) 3 years (€) Transfer (€)
.academy24.6043.2064.800.00
.agency18.1033.0049.500.00
.archi42.20102.40153.600.00
.associates24.6043.2064.800.00
.bar32.5086.80130.200.00
.bargains24.6043.2064.800.00
.bid24.6043.2064.800.00
.bike24.6043.2064.800.00
.bio42.5090.40135.600.00
.blue14.4028.8043.200.00
.boutique24.5043.2064.800.00
.build52.5086.80130.200.00
.builders24.6043.2064.800.00
.buzz29.5050.6075.900.00
.cab21.6043.2064.800.00
.camera25.0043.2064.800.00
.camp25.0043.2064.800.00
.capital37.0062.2093.300.00
.cards25.0043.2064.800.00
.careers37.0062.2093.300.00
.cat26.5044.4066.600.00
.codes37.0062.2093.300.00
.coffee25.0043.2064.800.00
.community25.0043.2064.800.00
.company18.1036.2049.800.00
.computer25.0043.2064.800.00
.condos37.0062.2093.300.00
.construction25.0043.2064.800.00
.consulting25.000.000.000.00
.contractors25.0043.2064.800.00
.cooking25.0043.2064.800.00
.cool25.0043.2064.800.00
.country25.0043.2064.800.00
.cruises37.0062.2093.300.00
.dance20.0036.0054.000.00
.dating37.0062.2093.300.00
.democrat21.6043.2064.800.00
.dev16.0032.000.000.00
.diamonds37.0062.2093.300.00
.directory18.6033.2049.800.00
.domains24.6043.2064.800.00
.education18.1033.2049.800.00
.email18.6033.2049.800.00
.engineer37.0043.2064.800.00
.engineering37.0062.2093.300.00
.enterprises25.0043.2064.800.00
.equipment18.6033.2049.800.00
.estate24.6043.2064.800.00
.events25.0043.2064.800.00
.exchange25.0043.2064.800.00
.expert37.0062.2093.300.00
.exposed18.6033.2049.800.00
.farm25.0043.2064.800.00
.fish25.0048.2064.800.00
.fishing25.0043.2064.800.00
.flights37.0062.2093.300.00
.foundation25.0043.2064.800.00
.futbol0.000.000.000.00
.gallery18.6033.2049.800.00
.gripe25.0043.2064.800.00
.immobilien25.0043.2064.800.00
.industries25.0043.2064.800.00
.jobs95.00200.00228.300.00
.lighting18.6033.2049.800.00
.love25.0063.4095.100.00
.luxury395.00614.80922.200.00
.maison37.0062.2093.300.00
.media25.0043.2064.800.00
.mobi0.000.000.000.00
.name15.000.000.000.00
.ninja17.3035.0047.400.00
.partners37.0062.2093.300.00
.photography18.6033.2049.800.00
.plumbing25.0043.2064.800.00
.pub25.0036.0054.000.00
.recipes37.0062.2093.300.00
.repair25.0043.2064.800.00
.rocks13.5025.8038.700.00
.services25.0043.2064.800.00
.sexy19.5033.0049.500.00
.singles25.0043.2064.800.00
.ski31.5086.40129.600.00
.social25.0043.2064.800.00
.solar25.0043.2064.800.00
.solutions18.6033.2049.800.00
.supplies18.6033.2049.800.00
.tienda37.0062.2093.300.00
.tools25.0043.2064.800.00
.tv40.000.000.000.00
.university37.0062.2093.300.00
.vacations25.0043.2064.800.00
.vodka25.0043.2064.800.00
.works25.0043.2064.800.00
.xxx61.50101.40152.100.00
.zone25.0043.2064.800.00
ÇERTIFIKATAT SSL

ÇERTIFIKATAT SSL

Në 2017 Google filloi të shënojë si jo të sigurta të gjitha faqet e uebit pa një çertifikatë SSL.
Përmirëso reputacionin e faqes tënde të uebit duke blerë një nga çertifikatat SSL të
disponueshme dhe mbro transferimin e të dhënave sensitive e transaksionet online.

Lexo më shumë

.al Accredited Registrar

  • PayPal Acceptance Mark