Regjistrimi i Domainit

Regjistro një emër domaini sot me çmime duke filluar nga ?

Të dhëna Bazë

Të dhëna Bazë

Regjistrimi i domaineve .al është zgjeruar për të gjithë individët natyrorë dhe ligjorë, pa kufizime
për prezencë lokale.
Kjo nuk është njëlloj për domainet e nivelit të dytë (.com.al, .net.al, .org.al or .edu.al). Domainet
e nivelit të dytë nën zonën .al ende kërkojnë një prezencë lokale, një shërbim që ofrohet falas
nga Host.al.
Regjistrari i domainit duhet të japë të dhëna të sakta kontakti dhe një identifikues unit (mund të
jetë një regjistrim biznesi për kompanitë, ose një identifikues personal për individët).
Domainet .al nuk ofrojnë mbështetje për IDN. Domainet mund të jenë çdo karkater ASCII apo
numerik nga 2 deri në 63 shkronja. Periudha e regjistrimit mund të jetë nga 1 deri në 10 vjet dhe
e njëjta periudhë vlen për rinovimet.

CILI DOMAIN DUHET REGJISTRUAR?

Sipas nevojave të tua personale apo biznesi, zgjidh emrin e domainit dhe prapashtesën.

DOMAINET KOMBËTARE

.al është domaini i nivelit të lartë me kodin e vendit (ccTLD) për Shqipërinë. Që prej Majit 2013,
ndokush mund të regjistrojë një domain .al . Mund të porosisësh një domain .al, .com.al, .net.al,
.org.al ose .edu.al në portalin tonë të klientëve.

Lexo më shumë

EMRAT E DOMAINIT NDËRKOMBËTARE

Nëse po targeton tregun dhe audiencën ndërkombëtare, mund të zgjedhësh disa nga
prapashtesat ndërkombëtare si (.COM, .NET, .ORG, .INFO).

Lexo më shumë

DOMAINET E PERSONALIZUARA

Prapashtesat si .ONLINE, .TRAVEL, .BLOG, .PHOTOGRAPHY e të tjera, të japin prezencë
online unike. Prezanto idenë tënde për biznes, blog personal apo dyqan online.

Lexo më shumë
PAGESË E THJESHTË

PAGESË E THJESHTË

Zgjedhje fleksibël për të të lejuar të regjistrosh një emër domaini. Mund të paguash direkt online
me Kartë Krediti (2Checkout), Paypal ose edhe BitCoin.

MBËSHTETJE HEROIKE

MBËSHTETJE HEROIKE

Mbështetja teknike është e disponueshme për të të ndihmuar në çdo hap e për t’ju përgjigjur të
gjitha pyetjeve lidhur me regjistrimin e domainit.

ÇERTIFIKATAT SSL

ÇERTIFIKATAT SSL

Mbrojtje maksimale e të dhënave në faqen tënde të uebit. Të pasurit e një çertifikate SSL është
gjithmonë e më shumë një nevojë.

FILLIM I MENJËHERSHËM

FILLIM I MENJËHERSHËM

Proçedura jonë e regjistrimit të domainit është e thjeshtë dhe e shpejtë, pa dokumenta të
shumta apo ngarkesë.

1 vit (€) 2 years (€) 3 years (€) Transfer (€)
.ac57.950.000.0069.95
.academy24.6043.2064.8062.00
.actor29.3050.6075.9029.30
.africa32.400.000.0032.40
.agency18.1033.0049.5054.80
.al12.9922.9035.000.00
.am39.7079.40119.1039.70
.archi42.20102.40153.6042.20
.asia15.4028.8043.2015.40
.associates24.6043.2064.8024.60
.at16.500.000.0016.50
.ba104.00200.000.00104.00
.bar32.5086.80130.2032.50
.bargains24.6043.2064.8024.60
.be9.600.000.009.60
.berlin31.0064.0096.0031.00
.bg34.0086.00129.0034.00
.bid24.6043.2064.8024.60
.bike24.6043.2064.8024.60
.bio42.5090.40135.6042.50
.biz15.5031.0046.5015.50
.biz.pl12.4024.8037.200.00
.blue14.4028.8043.2014.40
.boutique24.5043.2064.8024.50
.brussels26.5054.4081.6026.50
.build52.5086.80130.2052.50
.builders24.6043.2064.8024.60
.buzz29.5050.6075.9029.50
.by18.0035.8053.7018.00
.bz26.0052.0078.0026.00
.ca19.0034.4051.6019.00
.cab21.6043.2064.8021.60
.camera25.0043.2064.8025.00
.camp25.0043.2064.8025.00
.capital37.0062.2093.3037.00
.cards25.0043.2064.8025.00
.careers37.0062.2093.3037.00
.casa18.300.000.0018.30
.cat26.5044.4066.6026.50
.catering25.0043.2064.8025.00
.cc33.0066.0099.0033.00
.center18.6033.2049.8018.60
.ceo70.50140.00173.7070.50
.ch14.500.000.000.00
.chat25.200.000.0025.20
.cheap25.0043.2064.8025.00
.city18.600.000.0018.60
.cleaning25.0043.2064.8025.00
.clothing25.0043.2064.8025.00
.club12.0524.1036.1512.05
.cn20.000.000.0020.00
.cn.com35.0070.00100.0035.00
.co28.000.000.0028.00
.co.nl11.9023.8035.7011.90
.co.no21.0043.8065.7021.00
.co.uk7.4914.9822.470.00
.codes37.0062.2093.3037.00
.coffee33.4066.80100.2033.40
.com9.9019.8029.709.90
.com.al12.9926.000.0012.99
.com.gr0.0018.0027.000.00
.com.hr18.6037.2055.8018.60
.com.pl12.4024.8037.200.00
.com.ua11.4022.8034.2011.40
.community25.0043.2064.8025.00
.company18.1036.2049.8018.10
.computer25.0043.2064.8025.00
.condos37.0062.2093.3037.00
.construction25.0043.2064.8025.00
.consulting25.000.000.0025.00
.contractors25.0043.2064.8025.00
.cooking25.0043.2064.8025.00
.cool25.0043.2064.8025.00
.country25.0043.2064.8025.00
.cruises37.0062.2093.3037.00
.cz12.0024.0036.0012.00
.dance20.0036.0054.0020.00
.dating37.0062.2093.3037.00
.de10.000.000.0010.00
.de.com18.6034.0051.0018.60
.democrat21.6043.2064.8021.60
.dev16.0032.000.0016.00
.diamonds37.0062.2093.3037.00
.directory18.6033.2049.8018.60
.dk13.9026.8040.2013.90
.domains24.6043.2064.8024.60
.edu.al12.9922.9035.008.00
.edu.gr0.0018.0027.000.00
.edu.pl12.4024.8037.200.00
.education18.1033.2049.8018.10
.ee15.0038.0057.0015.00
.email21.7643.5265.2821.76
.engineer37.0043.2064.8037.00
.engineering37.0062.2093.3037.00
.enterprises25.0043.2064.8025.00
.equipment18.6033.2049.8018.60
.es14.5029.0043.500.00
.estate31.3062.6093.9031.30
.eu6.9913.9820.976.99
.eu.com18.6034.0051.0018.60
.events25.0043.2064.8025.00
.exchange25.0043.2064.8025.00
.expert37.0062.2093.3037.00
.exposed18.6033.2049.8018.60
.farm25.0043.2064.8025.00
.fi19.000.0057.0019.00
.fish25.0048.2064.8025.00
.fishing25.0043.2064.8025.00
.flights37.0062.2093.3037.00
.florist25.0043.2064.8025.00
.fm88.00176.00264.0088.00
.fo103.50207.00310.50103.50
.foundation25.0043.2064.8025.00
.fr12.0024.0036.0012.00
.futbol0.000.000.000.00
.gallery18.6033.2049.8018.60
.gb.com32.5053.8080.7032.50
.gb.net13.0053.8080.7013.00
.gg59.00111.80167.7059.00
.gift18.6033.4050.1018.60
.glass25.0043.2064.8025.00
.gov.gr0.0018.000.000.00
.gr0.0020.0030.000.00
.gr.com18.6037.2055.8018.60
.graphics18.6033.2049.8018.60
.gripe25.0043.2064.8025.00
.gs44.0088.00132.0044.00
.guide27.500.000.0027.50
.guitars25.0043.2064.8025.00
.guru24.6043.2064.8024.60
.haus24.5050.0047.4024.50
.hm42.5064.8097.2042.50
.holdings37.0062.2093.3037.00
.holiday46.7893.56140.3446.78
.horse25.0043.2064.8025.00
.house25.0043.2064.8025.00
.hr74.70149.40224.1074.70
.hu14.0028.000.0014.00
.hu.com29.0053.8080.7029.00
.hu.net29.0053.8080.7029.00
.im19.0038.0057.0019.00
.immobilien25.0043.2064.8025.00
.in21.0042.0063.0021.00
.industries25.0043.2064.8025.00
.info13.2026.4039.6013.20
.info.pl12.4024.8037.200.00
.ink25.9041.8062.7025.90
.institute18.6033.2049.8018.60
.international22.2044.4066.6022.20
.io61.000.000.000.00
.is35.0092.00138.0035.00
.it14.500.000.0014.50
.je59.00111.80167.7059.00
.jetzt25.0033.4050.1025.00
.jobs95.00200.00228.3095.00
.kaufen25.0043.2064.8025.00
.kitchen25.0043.2064.8025.00
.la39.9079.80119.7039.90
.land25.0043.2064.8025.00
.lease37.0062.2093.3037.00
.li14.8029.6044.4014.80
.lighting18.6033.2049.8018.60
.limo37.0062.2093.3037.00
.link13.0024.0036.0013.00
.live22.7045.4068.1022.70
.london33.0063.4095.1033.00
.love25.0063.4095.1025.00
.lt14.5029.0043.5014.50
.ltd21.300.000.0021.30
.lu19.0038.0057.0019.00
.luxury395.00614.80922.20395.00
.lv17.5035.0052.5017.50
.maison37.0062.2093.3037.00
.management18.6033.2049.8018.60
.marketing25.0043.2064.8025.00
.me19.9039.8059.7019.90
.me.uk7.4914.9822.470.00
.media25.0043.2064.8025.00
.menu29.0050.6075.9029.00
.mobi12.5025.0037.500.00
.moda25.0036.0054.0025.00
.ms44.000.000.0044.00
.mt33.0076.80115.2033.00
.name19.0038.0057.0019.00
.net12.9025.8038.7012.90
.net.al12.9922.900.008.00
.net.gr0.0018.0027.000.00
.net.pl12.4024.8037.200.00
.ninja17.3035.0047.4017.30
.nl9.000.000.000.00
.no14.4028.8043.2014.40
.no.com29.0053.8080.7029.00
.nom.pl12.4024.8037.200.00
.nu17.6035.2052.8017.60
.online35.2070.400.0035.20
.org12.8025.6038.4012.80
.org.al12.9926.000.0012.99
.org.gr0.0018.0027.000.00
.org.pl10.4020.8031.2022.00
.org.uk7.5015.0022.500.00
.partners37.0062.2093.3037.00
.parts44.730.000.0044.73
.party29.500.000.0029.50
.photo25.0043.2064.8025.00
.photography20.660.000.0020.66
.photos21.7643.5265.2821.76
.pics18.7033.4050.1018.70
.pictures12.8024.4036.6012.80
.pink15.3028.8043.2015.30
.pl12.4024.8037.200.00
.plumbing25.0043.2064.8025.00
.pro16.0032.0048.0016.00
.productions25.0043.2064.8025.00
.properties25.0043.2064.8025.00
.property30.0060.0090.0030.00
.pt16.0032.0048.0016.00
.pub25.0036.0054.0025.00
.pw11.6023.2034.8011.60
.recipes37.0062.2093.3037.00
.reisen18.6033.2049.8018.60
.rent52.00104.000.0052.00
.rentals25.0043.2064.8025.00
.repair25.0043.2064.8025.00
.report18.6033.2049.8018.60
.rest29.5050.6075.9029.50
.reviews20.0036.0054.0020.00
.ro42.000.000.0010.00
.rocks13.5025.8038.7013.50
.rodeo25.0043.2064.8025.00
.rs30.0062.2093.3030.00
.ru23.000.000.0023.00
.ru.com34.0053.8080.7034.00
.science29.500.000.0029.50
.se15.9031.8047.7015.90
.se.com29.0053.8080.7029.00
.se.net29.0053.8080.7029.00
.services25.0043.2064.8025.00
.sexy19.5033.0049.5019.50
.sh55.200.000.0065.20
.shoes25.0043.2064.8025.00
.shop33.400.000.0033.40
.shop.pl10.4020.8031.2022.00
.si17.5035.0052.5017.50
.singles25.0043.2064.8025.00
.site28.3056.600.0028.30
.sk18.4038.8058.2018.40
.ski31.5086.40129.6031.50
.social25.0043.2064.8025.00
.solar25.0043.2064.8025.00
.solutions18.6033.2049.8018.60
.store51.80103.600.0051.80
.supplies18.6033.2049.8018.60
.supply18.6033.2049.8018.60
.support18.6033.2049.8018.60
.systems18.6033.2049.8018.60
.tattoo25.0043.2064.8025.00
.taxi46.350.000.0046.35
.tech45.7091.400.0045.70
.technology18.6033.2049.8018.60
.tel12.000.000.0012.00
.tienda37.0062.2093.3037.00
.tips18.6033.2049.8018.60
.today18.6033.2049.8018.60
.tools25.0043.2064.8025.00
.top12.700.000.0012.70
.town25.0043.2064.8025.00
.toys25.0043.2064.8025.00
.trade9.0043.2064.809.00
.training25.0043.2064.8025.00
.travel80.00160.00195.6080.00
.tv38.5077.00115.5038.50
.ua34.3098.60147.9034.30
.uk7.4914.9822.470.00
.uk.com27.5053.8080.7027.50
.uk.net27.5053.8080.7027.50
.university37.0062.2093.3037.00
.us9.990.000.009.99
.vacations25.0043.2064.8025.00
.ventures37.0062.2093.3037.00
.viajes37.0062.2093.3037.00
.villas37.0062.2093.3037.00
.vision25.0043.2064.8025.00
.vlaanderen26.5054.4081.6026.50
.vodka25.0043.2064.8025.00
.voyage37.0062.2093.3037.00
.watch25.0043.2064.8025.00
.waw.pl10.4020.8031.2022.00
.webcam9.0043.2064.809.00
.website2.9050.0075.0025.00
.wien24.5050.4075.6024.50
.wiki23.9041.8062.7023.90
.work8.0016.0024.008.00
.works25.0043.2064.8025.00
.ws26.9053.8080.7026.90
.xxx61.50101.40152.1061.50
.xyz13.9025.8038.7013.90
.zone25.0043.2064.8025.00
SSL Certificate

SSL Certificate

Në 2017 Google filloi të shënojë si jo të sigurta të gjitha faqet e uebit pa një çertifikatë SSL.
Përmirëso reputacionin e faqes tënde të uebit duke blerë një nga çertifikatat SSL të
disponueshme dhe mbro transferimin e të dhënave sensitive e transaksionet online.

Read More

Host.al po rritet

Host.al është regjistruar si portali për shërbimet e regjistrarit të domaineve .al. Host.al është
portali i regjistrarit numër 1. Host.al momentalisht zotëron 40% të tregut të regjistrimeve të
domainit .al dhe është regjistrari i preferuar për domainet e markave më të mëdha në Internet.

Host.al po rritet

.al Accredited Registrar

  • PayPal Acceptance Mark