Nash VPS

3.90 € /mujor
 • 2 vCores
 • 2GB RAM
 • 20GB SSD Disk
 • Unmetered Traffic
Blej Tani!

Atlas VPS

12.90 € /mujor
 • 4 vCores
 • 6GB RAM
 • 80GB SSD Disk
 • Unmetered Traffic
Blej Tani!

Vega VPS

23.90 € /mujor
 • 6 vCores
 • 8GB RAM
 • 140GB SSD Disk
 • Unmetered Traffic
Blej Tani!

Orion VPS

35.90 € /mujor
 • 8 vCores
 • 10 GB RAM
 • 200 GB SSD Disk
 • Unmetered Traffic
Blej Tani!

Pse te zgjedhesh VPS HOSTING

Root access

Root access

Me te drejta te plota aksesimi manaxherial, ju keni te drejta te plota ne kontrollin, menaxhimin dhe konfigurimin e VPS tuaj.

IP / Reverse DNS

IP / Reverse DNS

Te gjitha VPS jane te pajisura me nje adrese ipv4 dhe 1 ipv6 ndersa platforma Solus vm ju lejon ju te vendosni lehtesisht sherbimin Reverse dns service.

Sherbimi menaxhues

Sherbimi menaxhues

Ne ju duhet ndihme ne menaxhimin e VPS tuaj Host.al ju siguron ju zgjidhjen me te mire qe ju pershtatet sipas kerkesave

Statistika

Statistika

A deshironi te shihni trafikun e VPS tuaj dhe statistikat e perdorimit te hapesires (diskut)?
SolusVm ju siguron ju informacione te detajuara sipas intervaleve te perzgjedhura.

SolusVM Panel

SolusVM Panel

Menaxhoni VPS tuaj ne menyre te lehte dhe te sigurte nepermjet platformes te SOLUSVM.

Remote Reboot

Remote Reboot

I duhet Vps tuaj nje ristartim?
Solusvm ju lejon ju ti beni reboot vetem me nje klikim.

Sistemi Operativ

Sistemi Operativ

Linux apo Windows? Pavaresisht nevojave te te hostit tuaj ne ju sigurojme ju opsione te pershtatshme te sistemit operativ dhe te shperndaresit

Aktivizimi i menjehershem.

Aktivizimi i menjehershem.

Mezi prisni te perdorni VPS tuaj? Lajm i mire! Aktivizimi behet direkt sapo ju beni pagesen e porosise tuaj!

Sherbim menaxherial i bere per ju!

Ju duhet ndihme ne menaxhimin e VPS tuaj?
Grupi i Host.al eshte ne disposicionin tuaj qe tju siguroje ju Suportin qe ju nevojitet, nepermjet abonimit ose zgjidhjes one -time.

One -time sherbimi menaxherial.

Nuk deshironi te beni abonim por te merrni sherbimin on the spot per kerkesat tuaja individuale? Menaxhimi One – time eshte ideal per ju!

Sherbimi i menaxhimit personal.

Paketa e sherbimit te menaxhimit personal eshte ideale ne se kerkoni nje sherbim menaxhim fleksibel me sherbime te specifikuara per VPS tuaj. Ajo bazohet ne nevojat tuaja te vecanta dhe ju lejon ju ta perdorni ne cdo kohe , duke shtuar sherbimet menaxheriale qe ju duhen.

Kontakt
Sherbim menaxherial i bere per ju!

.al Accredited Registrar

 • PayPal Acceptance Mark