Vetem .AL

24.00 € /Çdo vit
 • 300MB DISK SPACE
 • 5GB BANDWIDTH
 • CPANEL
 • 1 DYNAMIC SITES
 • UNLIMITED E-MAIL ACCOUNTS
 • 24/7 SUPPORT
Blej Tani!

Mercury

36.96 € /Çdo vit
 • 1GB Disk Space
 • 5GB Traffic
 • cPanel
 • 2 dynamic sites
 • Unlimited e-mail accounts
 • 24/7 Support
Blej Tani!

Venus

49.92 € /Çdo vit
 • 5GB Disk Space
 • 50GB Traffic
 • cPanel
 • 5 dynamic sites
 • Unlimited e-mail accounts
 • 24/7 Support
Blej Tani!

Earth

109.92 € /Çdo vit
 • 10GB Disk Space
 • 100GB Traffic
 • cPanel
 • Unlimited dynamic sites
 • Unlimited e-mail accounts
 • 24/7 Support
Blej Tani!

Mars

165.00 € /Çdo vit
 • 100GB Disk Space
 • 200GB Traffic
 • cPanel
 • Unlimited dynamic sites
 • Unlimited e-mail accounts
 • 24/7 Support
Blej Tani!

PLANET TONA TË HOSTIMIT PËRFSHIJNË

INSTALUES ME 1KLIKIM

INSTALUES ME 1KLIKIM

Instalim i 125+ aplikacioneve falas me 1 klikim (WordPress, Drupal, Joomla, etj)

cPanel

cPanel

Me panelin e kontrollit më të famshëm në botë, mund të organizosh e menaxhosh llogarinë
tënde të hostimit.

EKIP I DEDIKUAR MBËSHTËTJEJE

EKIP I DEDIKUAR MBËSHTËTJEJE

Ekipi ynë i mbështetjes teknike është i disponueshëm përmes telefonit dhe email-it, 7 ditë në
javë, për t’ju përgjigjur pyetjeve e për të të ndihmuar të marrësh më të mirën e shërbimeve tona.

PËRPUNUES TË NDRYSHËM PAGESASH

PËRPUNUES TË NDRYSHËM PAGESASH

Zgjidhje fleksible për të lejuar blerjen e planit të hostimit. Mund të paguash direkt online me
Kartë Krediti, PayPal ose edhe BitCoin.

MIGRIM FALAS

MIGRIM FALAS

Ndrysho ofruesin e hostimit sot. Migrim i hostimit pa kohë mosfunksionimi (down time) dhe
humbje të dhënash.

Backup

Backup

Backup automatik i të dhënave të planit tënd një herë në jave.

Zgjidhje për Hostimin e Bizneseve

Hostimi i Bizneseve ofron një zgjidhje të shpejtë me email, hapësirë e bollshme hostimi dhe
fleksibilitet në organizimin e faqes së uebit me mbështetjen e shumë teknologjive të skriptimit.
Gjithashtu kemi skema të gatshme që e ndihmojnë kompaninë tënde të integrojë Google Apps,
Outlook365 në vetëm pak sekonda.

Zgjidhje për Hostimin e Bizneseve
Softaculous për instalim automatik të aplikacioneve të famshme për blog

Softaculous për instalim automatik të aplikacioneve të famshme për blog

WordPress, Nucleus, b2evolution, TextPattern dhe shumë më shumë aplikacione për blog
mund të instalohen shumë lehtë përmes Softaculous në cPanel-in tënd.

.al Accredited Registrar

 • PayPal Acceptance Mark