RRITNI PRANINË TUAJ NË INTERNET SOT!

Merrni shërbime profesionale të zhvillimit të uebit me tarifa ekskluzive. Transformoni faqen tuaj të internetit me zgjidhjet tona të ekspertëve dhe qëndroni përpara konkurrencës. Vepro tani dhe ngrije përvojën tënde dixhitale!

Programim

 • WordPress Website ………………………………………………………………………1599 €

  Perfshin Theme, Database, Mirembajtje Plugin, Woocommerce.

 • Mobile App …………………………………………………………………………………1000 €
  Aplikacion mobile i programuar në React Native.

Shërbimi i menaxhuar i WordPress

Shërbimi ynë i menaxhuar i WordPress ofron mbështetje gjithëpërfshirëse për të siguruar që uebfaqja juaj e WordPress është e sigurt, e optimizuar dhe gjithmonë funksionon pa probleme. Ne trajtojmë të gjitha aspektet teknike, duke ju lejuar të përqendroheni në përmbajtjen dhe biznesin tuaj. Karakteristikat kryesore:

 • Rregullimi i sigurisë: Ne përditësojmë në mënyrë proaktive bërthamën, temat dhe shtojcat tuaja të WordPress në versionet më të fundit për të mbrojtur faqen tuaj nga dobësitë dhe kërcënimet e sigurisë.
 • Optimizimi i performancës: Ekipi ynë identifikon dhe adreson pengesat e performancës, duke optimizuar asetet dhe duke përmirësuar kohën e ngarkimit për të siguruar që uebfaqja juaj të ofrojë një përvojë të shpejtë dhe pa probleme të përdoruesit.
 • Garancia në kohën e duhur: Ne monitorojmë faqen tuaj të internetit 24/7 për t’u siguruar që ajo të mbetet funksionale, me masa proaktive për të parandaluar ndërprerjen dhe veprime të menjëhershme për të zgjidhur çdo problem që lind.
 • Mbështetje për zhvillim: Përfitoni deri në 10 orë në muaj shërbime të dedikuara zhvillimi. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për personalizimin e temës tuaj, shtimin e veçorive të reja ose zgjidhjen e problemeve, zhvilluesit tanë ekspertë janë këtu për t’ju ndihmuar.

 

Cmimi 200 €/muaj – kontrate vjetore

 • PayPal Acceptance Mark