Ima

4.95 € /mujor
 • Storage 20GB SSD
 • Bandwidth 20TB
 • RAM Memory 2G
 • CPU 1 vCore
 • Configurable options
BLI TANI

Alpha

8.95 € /mujor
 • Storage 40GB SSD
 • Bandwidth 20TB
 • RAM Memory 4G
 • CPU 2 vCore
 • Configurable options
BLI TANI

Sun

11.95 € /mujor
 • Storage 80GB SSD
 • Bandwidth 20TB
 • RAM Memory 4G
 • CPU 3 vCore
 • Configurable options
BLI TANI

Vega

19.95 € /mujor
 • Storage 160GB SSD
 • Bandwidth 20TB
 • RAM Memory 8G
 • CPU 4 vCore
 • Configurable options
BLI TANI

Rigel

33.95 € /mujor
 • Storage 240GB SSD
 • Bandwidth 20TB
 • RAM Memory 16G
 • CPU 8 vCore
 • Configurable options
BLI TANI

Antares

69.95 € /mujor
 • Storage 360GB SSD
 • Bandwidth 20TB
 • RAM Memory 32G
 • CPU 16 vCore
 • Configurable options
BLI TANI

Features of our VPS Hosting Plans

Shkallezim

Shkallezim

Nese serveri juaj VPS aktual nuk eshte i mjaftueshem atehere ju mund te beni kerkese per permiresim te parametrave te serverit nje shkalle me lart.

Menjehere

Menjehere

VPS aktivizohet menjehere sapo te kryehet pagesa, nuk ka nevoje te prisni dhe nuk ka tarife instalimi.

Performance

Performance

AMD EPYC 2nd Gen dhe Intel® Xeon® Gold processors se bashku me shpejtesine  e  NVMe SSDs

Menaxhim i thjeshte

Menaxhim i thjeshte

Mund te aksesoni konsolen, te fikni serverin, te beni restart apo te instaloni nje sistem tjeter operimi me nje klikim ne llogarine tuaj ne Host.al

.al Accredited Registrar

 • PayPal Acceptance Mark