TIRAN-1

€100.00 Setup Fee

175.00 € /mujor
 • Intel Xeon E.xx Dual Core 2.xx GHz (4 threads) CPU
 • 4 GB RAM
 • 500GB (RAID 1) DISK SPACE
 • Up to 5 free IPV4 (/29), 5 usable Dedicated IP (RIPE) IP
 • 5 TB BANDWIDTH
 • Virtualmin GPL CONTROL PANEL
 • Free .al/.com DOMAIN
Porosi Tani!

TIRAN-2

€50.00 Setup Fee

225.00 € /mujor
 • Intel Xeon E.xx Dual Core 2.xx GHz (8 threads) CPU
 • 8 GB RAM
 • 1 TB (RAID 1) DISK SPACE
 • Up to 5 free IPV4 (/29), 5 usable Dedicated IP (RIPE) IP
 • 5 TB BANDWIDTH
 • Virtualmin GPL CONTROL PANEL
 • Free .al/.com DOMAIN
Porosi Tani!

TIRAN-3

€50.00 Setup Fee

250.00 € /mujor
 • Intel Xeon E.xx Dual Core 2.xx GHz (8 threads) CPU
 • 16 GB RAM
 • 1 TB (RAID 1) DISK SPACE
 • Up to 5 free IPV4 (/29), 5 usable Dedicated IP (RIPE) IP
 • 5 TB BANDWIDTH
 • Virtualmin GPL CONTROL PANEL
 • Free .al/.com DOMAIN
Porosi Tani!

TË GJITHA PLANET PËRFSHIJNË

GARANCI PËR KOHËN E FUNKSIONIMIT (UPTIME)

GARANCI PËR KOHËN E FUNKSIONIMIT (UPTIME)

Të gjithë serverat tanë janë të garantuar të jenë online 99.9% të kohës.

Bandwidth

Bandwidth

Të gjithë serverat e dedikuar kanë një limit bandwidth prej 5TB/muaj.

SISTEMET E OPERIMIT

SISTEMET E OPERIMIT

Ne ofrojmë mbështetje për shije të ndryshme të Linux OS (CentOS, Debian etj).

KOHA E NGRITJES

KOHA E NGRITJES

Nëse server i porositur është i disponueshëm në qendrën e të dhënave, do të ngrihet brenda 12
orësh.

Konfigurim i Personalizuar

Konfigurim i Personalizuar

Dëshiron konfigurim të personalizuar? Mendojmë ne për këtë! Na kontakto dhe do të krijojmë
një marrëveshje të personalizuar për ty.

Na kontaktoni!

Kontroll i Plotë

Një shërbimi dedikuar hostimi, server i dedikuar apo shërbim i menaxhuar hostimi është një lloj
shërbimi ku klienti merr me qira një server të tërë që nuk ndahet me askënd tjetër.

Kontroll i Plotë

.al Accredited Registrar

 • PayPal Acceptance Mark