DOMAINET E PERSONALIZUARA

Regjistrohu .fotografia, .travel, .blog, .online domain sot!

Çfarë është një domain i personalizuar?

Çfarë është një domain i personalizuar?

Të kesh një emër të personalizuar domainin është e lezetshme. Nëse je fotograf dhe ke një
emër domaini si jondoe.photography, duket vërtet shumë mirë. Të gjithë nëpër botë do të të
gjejnë shumë lehtë dhe është kartëvizita më e mirë që mund të japësh. Të jep diçka për tu
dalluar, dhe marka jotë është e fortë.

SHËRBIMI DNS

SHËRBIMI DNS

Ju mund ta menaxhoni domenin tuaj lehtësisht me shërbimin tonë DNS.

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

Ne ofrojmë Mbështetje Teknike 24/7 për t’ju ndihmuar për çdo çështje teknike që mund të keni me domainin tuaj ose shërbimin e hosting-ut sa më shpejt të jetë e mundur.

1 vit (€) 2 years (€) 3 years (€) Transfer (€)
.academy24.6043.2064.8062.00
.agency18.1033.0049.5054.80
.archi42.20102.40153.6042.20
.associates24.6043.2064.8024.60
.bar32.5086.80130.2032.50
.bargains24.6043.2064.8024.60
.bid24.6043.2064.8024.60
.bike24.6043.2064.8024.60
.bio42.5090.40135.6042.50
.blue14.4028.8043.2014.40
.boutique24.5043.2064.8024.50
.build52.5086.80130.2052.50
.builders24.6043.2064.8024.60
.buzz29.5050.6075.9029.50
.cab21.6043.2064.8021.60
.camera25.0043.2064.8025.00
.camp25.0043.2064.8025.00
.capital37.0062.2093.3037.00
.cards25.0043.2064.8025.00
.careers37.0062.2093.3037.00
.cat26.5044.4066.6026.50
.codes37.0062.2093.3037.00
.coffee33.4066.80100.2033.40
.community25.0043.2064.8025.00
.company18.1036.2049.8018.10
.computer25.0043.2064.8025.00
.condos37.0062.2093.3037.00
.construction25.0043.2064.8025.00
.consulting25.000.000.0025.00
.contractors25.0043.2064.8025.00
.cooking25.0043.2064.8025.00
.cool25.0043.2064.8025.00
.country25.0043.2064.8025.00
.cruises37.0062.2093.3037.00
.dance20.0036.0054.0020.00
.dating37.0062.2093.3037.00
.democrat21.6043.2064.8021.60
.dev16.0032.000.0016.00
.diamonds37.0062.2093.3037.00
.directory18.6033.2049.8018.60
.domains24.6043.2064.8024.60
.education18.1033.2049.8018.10
.email21.7643.5265.2821.76
.engineer37.0043.2064.8037.00
.engineering37.0062.2093.3037.00
.enterprises25.0043.2064.8025.00
.equipment18.6033.2049.8018.60
.estate31.3062.6093.9031.30
.events25.0043.2064.8025.00
.exchange25.0043.2064.8025.00
.expert37.0062.2093.3037.00
.exposed18.6033.2049.8018.60
.farm25.0043.2064.8025.00
.fish25.0048.2064.8025.00
.fishing25.0043.2064.8025.00
.flights37.0062.2093.3037.00
.foundation25.0043.2064.8025.00
.futbol0.000.000.000.00
.gallery18.6033.2049.8018.60
.gripe25.0043.2064.8025.00
.immobilien25.0043.2064.8025.00
.industries25.0043.2064.8025.00
.jobs95.00200.00228.3095.00
.lighting18.6033.2049.8018.60
.love25.0063.4095.1025.00
.luxury395.00614.80922.20395.00
.maison37.0062.2093.3037.00
.media25.0043.2064.8025.00
.mobi12.5025.0037.500.00
.name19.0038.0057.0019.00
.ninja17.3035.0047.4017.30
.online35.2070.400.0035.20
.partners37.0062.2093.3037.00
.photography20.660.000.0020.66
.plumbing25.0043.2064.8025.00
.pub25.0036.0054.0025.00
.recipes37.0062.2093.3037.00
.repair25.0043.2064.8025.00
.rocks13.5025.8038.7013.50
.services25.0043.2064.8025.00
.sexy19.5033.0049.5019.50
.singles25.0043.2064.8025.00
.ski31.5086.40129.6031.50
.social25.0043.2064.8025.00
.solar25.0043.2064.8025.00
.solutions18.6033.2049.8018.60
.supplies18.6033.2049.8018.60
.tienda37.0062.2093.3037.00
.tools25.0043.2064.8025.00
.tv38.5077.00115.5038.50
.university37.0062.2093.3037.00
.vacations25.0043.2064.8025.00
.vodka25.0043.2064.8025.00
.website2.9050.0075.0025.00
.works25.0043.2064.8025.00
.xxx61.50101.40152.1061.50
.zone25.0043.2064.8025.00

.al Accredited Registrar

  • PayPal Acceptance Mark