EMRAT E DOMAINIT NDËRKOMBËTARE

Regjistrohuni domenin tuaj ndërkombëtar .com, .org ili .net sot!

PSE NDËRKOMBËTARE?

PSE NDËRKOMBËTARE?

Nëse po targeton tregun dhe audiencën ndërkombëtare, mund të zgjedhësh disa nga
prapashtesat ndërkombëtare si (.COM, .NET, .ORG, .INFO).

PAGESË E THJESHTË

PAGESË E THJESHTË

Zgjedhje fleksibël për të të lejuar të regjistrosh një emër domaini. Mund të paguash direkt online
me Kartë Krediti (2Checkout), Paypal ose edhe BitCoin.

FILLIM I MENJËHERSHËM

FILLIM I MENJËHERSHËM

Proçedura jonë e regjistrimit të domainit është e thjeshtë dhe e shpejtë, pa dokumenta të
shumta apo ngarkesë.

MBËSHTETJE HEROIKE

MBËSHTETJE HEROIKE

Mbështetja teknike është e disponueshme për të të ndihmuar në çdo hap e për t’ju përgjigjur të
gjitha pyetjeve lidhur me regjistrimin e domainit.

ÇERTIFIKATAT SSL

ÇERTIFIKATAT SSL

Mbrojtje maksimale e të dhënave në faqen tënde të uebit. Të pasurit e një çertifikate SSL është
gjithmonë e më shumë një nevojë.

1 vit (€) 2 years (€) 3 years (€) Transfer (€)
.am39.7079.40119.100.00
.asia15.4028.8043.200.00
.at14.5029.0043.500.00
.be11.0020.0030.000.00
.biz15.000.000.000.00
.by18.0035.8053.700.00
.ca19.0034.4051.600.00
.cc24.5043.0064.500.00
.ch12.990.000.000.00
.co.no21.0043.8065.700.00
.com15.0030.000.000.00
.de11.4022.8034.200.00
.eu11.000.000.000.00
.eu.com18.6034.0051.000.00
.gb.net13.0053.8080.700.00
.gg59.00111.80167.700.00
.gr13.5027.0040.500.00
.gr.com18.6037.2055.800.00
.hm42.5064.8097.200.00
.hr74.70149.40224.100.00
.hu14.0028.000.000.00
.hu.com29.0053.8080.700.00
.hu.net29.0053.8080.700.00
.info10.000.000.000.00
.io43.00105.40157.100.00
.li14.8029.6044.400.00
.london33.0063.4095.100.00
.lt14.5029.0043.500.00
.lv17.5035.0052.500.00
.me20.0040.000.000.00
.net15.000.000.000.00
.nl11.4022.8034.200.00
.org15.0030.000.000.00
.pl15.0020.0030.000.00
.pt16.0032.0048.000.00
.pw11.6023.2034.800.00
.ro42.000.000.000.00
.rs30.0062.2093.300.00
.si17.5035.0052.500.00
.ua34.3098.60147.900.00
.us9.990.000.000.00
.vlaanderen26.5054.4081.600.00
.wien24.5050.4075.600.00
.ws19.3035.0052.500.00
Çertifikatat SSL

Çertifikatat SSL

Në 2017 Google filloi të shënojë si jo të sigurta të gjitha faqet e uebit pa një çertifikatë SSL.
Përmirëso reputacionin e faqes tënde të uebit duke blerë një nga çertifikatat SSL të
disponueshme dhe mbro transferimin e të dhënave sensitive e transaksionet online.

Lexo më shumë

.al Accredited Registrar

  • PayPal Acceptance Mark