Na Kontaktoni

ADRESA JONE

Njesia Bashkiake nr.9,
Rruga Asim Vokshi, Pallati 13 kate te zona kadastrale 8330, shkalla 25, kati 3, prane zyres postare 5/1
1001
Tirana

MBESIM NE KONTAKT

Ju duhet me shume informacion rreth sherbimeve tona? Ju lutem na kontaktoni.

Telefon: +355 42 403 910, +355 69 20 59839 [orari i punes, 9am – 17pm (GMT+02:00)]

24/7 SUPORT TEKNIK

Ne ofrojme suport teknik 24/7 per t’ju asistuar per cdo problem qe mund te keni me domainin apo hostimin tuaj, sa me shpejte te jete e mundur. Suporti teknik ofrohet si me poshte:

E Hene – E Premte
8am – 4pm: Telefone dhe Bileta ne Shqip dhe Anglisht
4pm – 8am: Bileta ne Anglisht

Fundjave
Bileta ne Anglisht

SHITJE

Nese ju nevojitet ndihm ne lidhje me pagesat, apo ofertat ju lutem kontaktoni sales@host.al

HOST.AL SOCIAL

NA NDIQNI NE FACEBOOK DHE TWITTER

  • PayPal Acceptance Mark