Ne Jemi

NE JEMI

Host.al, një degë e Enartia që ofron mjetet thelbësore që individët dhe bizneset kanë nevojë për
të ndërtuar e menaxhuar prezencën e tyre online.
Me më shumë se 10 vite eksperiencë në industri, dhe rreth 10000 emra domaini nën menaxhim
e qindra klientë të kënaqur, kompania jonë është bërë një lider rajonal dhe partneri ideal i
shumë individëve, korporatave dhe institucioneve shtetërore.

NE JEMI
EKIPI YNË

EKIPI YNË

Funksionimi eficent i infrastrukturës sonë të avancuar dhe shërbimeve të tjera të HOST.AL nuk
do të ishtë i mundur pa burimin tonë më të madh – punonjësit tanë. Ekipi i Host.al përbëhet nga
të rinj ambiciozë, me eksperienca të pasura dhe passion për fushën e teknologjisë së
informacionit, biznesit, shitjeve dhe marketingut.
Përveç mundësisë për të punuar në shërbimet e gjeneratës së fundit, ne i inkurajojmë
punonjësit tanë të zhvillojnë aftësitë e tyre duke mësuar më shumë, duke vizituar konferenca e
duke zgjeruar aftësitë.

NE OFROJMË

Host.al është nje regjistrar domainesh i akredituar, që ofron shërbime për regjistrimin e
domaineve .al, .com.al, .org.al, .net.al, .edu.al si dhe Domaine të Nivelit të Lartë (TLD) të tjerë.
Përveç regjistrimit të domainit .al, në ofrojmë një paketë të plotë shërbimesh domaini, duke
përshirë transferimin e emrit të domainit, rinovim të emrit të domainit, mbrojtje nga skadimi i
emrit të domainit dhe shërbime privatësië të domainit.
Host.al është i vetmi regjistrar që ofron një Whois Service të plotë për klientët, diçka që nuk
është aktivizuar ende për domainet .al. Nëse po kërrkon shërbim profesion regjistrimi e të
përfitosh të gjitha benefitet e shërbimeve të emrit të domainit, ky është vendi i duhur për të
filluar.
Ne ofrojmë një diapazon të gjerë shërbimesh duke përfshirë ndarje të hostimit në ueb, hostim
lojërash, servera vps, servera të dedikuar dhe hostim serverash. Teksa operojmë kryesisht me
servera në Europë, ofrojmë edhe hostim serverash lokalë për klientët me shumicë trafiku në
Shqipëri që janë të gatshëm të përfitojnë nga rrjeti lokal. Gjithashtu ofrojmë CDN Services për
hostuesit e mëdhënj që duan të zgjerojnë shërbimet e tyre.
Kompania jonë ofron plane hostimi të përballueshme të dizenjuara për të ndihmuar bizneset e
vogla të maksimizojnë prezencën e tyre në ueb.

NE OFROJMË
  • PayPal Acceptance Mark