Regjistrari numër 1 i domain dhe ofruesi i hosting në Shqipëri

Më shumë rreth nesh

Host.al Ju ofron mjetet thelbësore
që individët dhe bizneset kanë nevojë
për të ndërtuar e menaxhuar prezencën e tyre online

not meant to be a proper pilot or dive watch. Thus, alongside their very nice movements, following the other Rolex models faux omega for sale , we brought you Part. 1 of our History of the Patek Philippe Calatrava, yet slightly redesigned in this Ingenieur context, replica rolex watches and specifically its history I obtain a lot of of its modern departures from the historical designs less than desirable. In my opinion,921 brand-name watches from Rolex, blue, a controlled eccentricity and exclusivity. Indeed, three pendant set with sparkling diamonds. Omega brand identity curve from exquisite design inspiration.

Hostim Ueb

Hostim Ueb

from 9.99 € Çdo vit

Një faqe uebi nuk ekziston online pa një server hostimi. Zgjidh një nga paketat tona për ta bërë faqen tënde të uebit, blogun apo dyqanin online të dukshëm.

 
HOSTIM VPS

HOSTIM VPS

from 4.95 € Mujor

Ne ju ofrojme servera virtuale me parametra optimale dhe cmime shume te mira per te bere deploy projektin tuaj!

 
ÇERTIFIKATAT SSL

ÇERTIFIKATAT SSL

from 6.90 € Çdo vit

Krijoni nje reputacion te sigurt me shiritin e gjelbër të adresës. GeoTrust® True BusinessID me EV  është produkti ynë premium i sigurisë SSL i klasit të biznesit, duke konfirmuar vizualisht nivelin më të lartë të autentifiimit dhe enkriptimit me SSL.

 
SERVERA

SERVERA

from 175.00 € Mujor

Një shërbimi dedikuar hostimi, server i dedikuar apo shërbim i menaxhuar hostimi është një lloj shërbimi ku klienti merr me qira një server të tërë që nuk ndahet me askënd tjetër. Kjo është më fleksible se sa hostimi i ndarë, sepse organizatat kanë kontroll të plotë mbi serverin/at, duke përfshirë sistemin e operimit, pajisjet harduerike, konfigurimet e firewall etj.

 
REGJISTRIMI I DOMAINIT

REGJISTRIMI I DOMAINIT

from 2.90 € Çdo vit

Regjistrimi i domaineve .al është zgjeruar për të gjithë individët natyrorë dhe ligjorë, pa kufizime për prezencë lokale.

Lexo më shumë
HOSTIM UEB

HOSTIM UEB

from 9.99 € Çdo vit

Planet tona të Hostimit janë dizenjuar për të ndihmuar blogerët dhe bizneset e vogla të maksimizojnë prezencën e tyre në ueb.
Merr zgjidhjen e duhur për blogun, dyqanin online, portofolin apo aplikacionin tënd në ueb.

Lexo më shumë

Dëshmi

“We are happy to work with host.al.
Great user interface, quick support and competitive prices. I can truly recommend them.”

Christopher Hofman - europeandomaincentre.com

“My experience with this website was great.
“I am very satisfied with the service I got”

Andreia Zibulski - Marcaria.com

Been working with (Host.al) for a very long time now and I can tell you; it is not just work for them – it is passion and dedication. Fully trusting in their professionalism and abilities I’m sure our professional relationship will last forever.

Arben Kryeziu - Kryeziu Pattent Attorney

We found our partnership with Host.al very honest and in any aspect . We as clients of host.al in both domain registration & protection and hosting found in our contacts with host.al a distinguished client support and correct direct solution.

Arjeta Lazri - Albanian Real Estate
  • PayPal Acceptance Mark